Valokuvaaja

Haluatko laadukkaita valokuvia Gran Canarialla? Suomenkielinen, ammattimainen valokuvaaja (Las Palmas) ikuistaa ainutlaatuiset hetket kuviksi. Esim. hääkuvat, Love Story -kuvat, perhekuvat ja muotokuvat.

Missä on parhaat paikat ottaa kuvia?

Gran Canarialla on paljon paikkoja, joissa saa upeita potretteja mahtavassa miljöössä. Las Palmasissa erityisen kuvauksellisia paikkoja ovat Las Canterasin ranta, El Confital, Parque Doramas ja vanhakaupunki. Muita hienoja valokuvauspaikkoja saarella ovat mm. Agaete, Anfi del Mar, Maspalomasin dyynit, Puerto de Mogan ja Barranco de Las Vacas. Viimeksi mainittu on kanjoni, jossa valo luo erikoisia tunnelmia.

Valokuvaaja Slavik Robtsenkov

Suomenkielinen valokuvaaja Slavik Robtsenkov on asunut Las Palmasissa noin viisi vuotta. Hän on kotoisin Virosta ja asunut Suomessa yli 15 vuotta. Hän on harrastanut valokuvausta lähes niin kauan kuin kamera on pysynyt kädessä. Rakkaasta harrastuksesta on muuttunut kokemuksen ja opiskelun kautta ammatti.

Ihmisiä kuvatessa Slavik pitää tärkeänä, että kuvasta välittyy tunteet ja tunnelma. Kauniissakin maisemissa tärkein elementti on aina kuvauksen kohteena oleva ihminen tai ihmiset. Valokuvaajan tehtävä onkin luoda rento ilmapiiri. Jos kuvattavat henkilöt tuntevat, että he eivät oikein osaa olla kuvassa, niin Slavik antaa ideoita asennoista, ilmeistä ja muusta.

Las Palmasissa Slavik on tehnyt useita hääkuvauksia, Love Story -kuvauksia sekä perhe- ja muotokuvauksia. Asiakkaat ovat olleet espanjalaisia, suomalaisia, englantilaisia, venäläisiä, saksalaisia ja muita.

Nykyään myös sosiaalisen median vaikuttajat haluavat itsestään yhä laadukkaampia ja mielenkiintoisempia kuvia. Bloggaajat turvautuvat usein ammattivalokuvaajan apuun. Näin valokuvista tulee onnistuneita ja laadukkaita. Tämän tyyppiset kuvaukset ovat Slavikin mukaan lisääntyneet. Gran Canarialla on aina hyvä sää ja maasto, joten esim. liikunta-alan bloggarit haluavat täällä itsestään ammattilaisen ottamia kuvia.

Kiinnostuitko?

Jos haluat itsestäsi muotokuvan, perhekuvan, hääkuvat tai muun otoksen Gran Canarialla, niin kysy lisää Slavikilta!
[email protected]
www.slavik.fi
Whatsapp/Telegram/Puh: +34 622 276 499

Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja
Valokuvaaja