Personal shopper Las Palmas

Jos tarvitset apua ja makutuomaria vaateostoksille, niin peronal shopper eli pukeutumisneuvoja voi auttaa tässä. Las Palmas ei ehkä vedä vertoja Barcelonaan tai Milanoon muotimaailman mekkana, mutta ihan hyvät ostosmahdollisuudet täälläkin on. Esim. tavaratalo El Corte Inglésissä on hyvä valikoima merkkivaatteita Bossista Ralph Laureniin sekä useita espanjalaisia laatumerkkejä. Tavaratalolla on oma pukeutumisneuvoja, mutta sen lisäksi kaupungista löytyy myös muita ammattimaisia stylistejä ja personal shoppereita

Personal shopper Gran Canaria

Personal Shopper Las Palmas Gran Canaria Elena Romanoff.

Elena Romanoff on stylisti / personal shopper Gran Canarialla.

Yksi hyvää palautetta saanut personal shopper Las Palmasissa on stylisti Elena Romanoff. Hän on alunperin venäläinen, mutta useita vuosia Espanjassa asunut vaatesuunnittelija ja stylisti. Nyt hän asuu Las Palmasissa, ja toimii pukeutumis- ja tyylineuvojana Kanariansaarilla.

Hänen kanssaan voi asioida englanniksi, saksaksi, espanjaksi tai venäjäksi. Hän toimialueena on Las Palmasin lisäksi koko Gran Canaria sekä Teneriffa. Elena Romanoffiin voi ottaa yhteyttä soittamalla / Whatsappilla puh. +34 602 544 938.

Personal shopper -palvelujen hintataso Las Palmasissa on huomattavasti edullisempaa kuin vaikka Helsingissä.

Mitä personal shopperin palveluun kuuluu?

Personal shopper on pukeutumisneuvoja, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan vaatteen, juuri sen mitä etsit. Hän on alan ammattilainen, joten hänellä on värisilmää ja muoti- ja trenditietoutta. Hän tietää miten mihinkin tilaisuuteen kuuluu pukeutua. Hän tuntee kangaslaadut, joten hän kertoo mikä vaate on hyvälaatuinen ja mikä kannattaa jättää kaupan vaaterekkiin.

Säästät aikaa käyttämällä pukeutumisneuvojan apua. Hän näkee jopa jo sovittamatta mikä vaate tulee kysymykseen ja mikä ei. Jos olet epävarma oman tyylisi suhteen tai olet pudonnut kärryiltä muodin suhteen, niin hyvän tyylitajun omaava personal shopper auttaa tässä.

Vaatteiden lisäksi saat apua kenkien, laukkujen, korujen, silmälasien jne. valitsemiseen.

Shoppailu Gran Canarialla

Pääkaupunkina parhaat ostosmahdollisuudet on Las Palmasissa.

El Corte Inglés -tavaratalosta löytyy merkkivaatteet saman katon alta. Tavaratalon outlet-myymälät sijaitsevat Las Arenas -kauppakeskuksessa, Las Terrazas -kauppakeskuksessa ja Agüimesissa osoitteessa Fresno 12, zona industrial Arinaga. Agüimes (Gran Canaria.)
Mikäli laadukkaat merkkivaatteet kiinnostaa, niin myös saaren eteläosassa, esim. Melonerasissa, on useita merkkiliikkeitä.

Las Palmasin tunnetuimmat ostoskadut ovat Triana ja Mesa y Lopez.

Ostoskeskuksia Las Palmasissa ovat mm. Las Arenas, Alisios, El Muelle, La Ballena ja Siete Palmas. El Mirador on suuri ostoskeskus hieman Las Palmasin ulkopuolella. Sitä vastapäätä moottoritien toisella puolella on suuri outlet ostoskeskus Las Terrazas.

Vecindariossa on suuri ostoskeskus Atlantico, jossa on useita ketjuliikkeitä kuten Mango, Zara jne.

Playa del Inglesissä on useita ostoskeskuksia, mutta niissä vaateliikkeet ovat basaarityylisiä, joissa voi myös mahdollisesti tinkiä. Puerto Ricossa ja Moganissa on myös paljon tämän tyyppisiä liikkeitä.

Erittäin edullisia shoppailupaikkoja ovat kiinalaisten omistamat vaateliikkeet. Niistä voi löytää muotivaatteita hyvin edullisesti. Laatu on sitten mitä on, kestää ehkä juuri niin kauan kuin vaate on muodissa.