Outlet-myymälät

Pieniä outlet-myymälöitä on Las Palmasissa esim. La Ballena -kauppakeskuksessa ja Trianan ostoskadulla / sivukaduilla. Muutama kilometri Las Palmasista etelään on Las Terrazas -kauppakeskus, jossa onkin vain outlet-myymälöitä.

Monille tuttu El Corte Ingles outlet Las Arenas -kauppakeskuksessa on lopettanut vuonna 2020. Tavaratalon outlet löytyy vain Las Terrazasista.

 

Las Terrazas Outlet-kauppakeskus

Las Terrazas on outlet-kauppakeskus. Merkkivaatteita voi löytää hyvällä alennuksella.

Las Terrazas on outlet-kauppakeskus. Merkkivaatteita voi löytää hyvällä alennuksella.

Las Terrazas on kauppakeskus, jossa on vain outlet-myymälöitä. Ostoskeskuksesta löytyy useiden eri merkkien tuotteita jopa -70%. Esim. Mango, Desigual, Nike, Calvin Klein, Pepe Jeans, Levi’s, Lacoste, El Corte Inglés jne.

Ruokapaikkoja keskuksesta löytyy useita.

Las Terrazas -ostoskeskuksen verkkosivut: www.centrocomerciallasterrazas.es

Avoinna: ma-su klo 10.00-22.00

Las Terrazas sijaitsee noin 10 km päässä Las Palmasista. Kauppakeskukseen pääsee Las Palmasista (San Telmo) kaukoliikenteen bussilla nro 75. Katso aikataulu.

Rollsman

Rollsman on kaksikerroksinen outlet-myymälä Trianan kävelykadulla . Siellä myydään vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Naisille, miehille ja lapsille. Alennukset ovat usein -50% ja jopa -70%. Merkkejä mm. Only, Levis, Adidas, Nike, Geox.

Osoite: Calle Triana 58

 

Lue sivustoltamme mitä Gran Canarialta kannattaa ostaa: Ostokset Las Palmas – Mistä kannattaa ostaa ja mitä? | laspalmas.fi