Ostoskeskukset

Las Palmasissa on useita isoja ostoskeskuksia. Suurimmat niistä ovat Las Arenas Las Canterasin rannan länsipäässä, Alisios Tamaraceitessa sekä El Mirador, joka on noin 5 km päässä kaupungista etelän suuntaan. Ostoskeskukset ovat moderneja ja niistä löytyy useita tunnettuja ketjuliikkeitä, joita ei Suomesta löydy.

Esim. Primark on erittäin edullinen liike, jota ei ainakaan toistaiseksi Suomesta löydy. Primarkin valikoimissa on trendikkäitä vaatteita, kenkiä, laukkuja ym. miehille, naisille ja lapsille. Primarkissa aika kuluu nopeasti, tunti vierähtää huomaamatta. Liike löytyy Las Arenasista ja El Miradorista.

La Ballenan kauppakeskuksessa kannattaa myös käydä. Se on hieman pienempi, mutta täältä voit tehdä edullisia löytöjä esim. outlet-liikkeistä.

Alla näet lisätietoja kauppakeskuksista. Niistä ostokset voi hankkia vaivatta saman katon alta.

Las Arenas

Kauppakeskus Las Arenas Las Palmas Gran Canaria

Kauppakeskus Las Arenas on monipuolinen ostospaikka Las Canterasin eteläpäädyssä.

Las Arenas -ostoskeskus on kaupungin suurin ja monipuolisin. (Tosin Alisios taitaa nykyään olla suurempi.) Kauppakeskus sijaitsee Las Canterasin rannan eteläpäässä auditoriota vastapäätä.
Osoite: Ctra. del Rincon, Las Palmas de Gran Canaria
Avoinna: ma-la klo 10-22; su klo 10-21

Ostoskeskuksen kolmannessa kerroksessa on useita ruokapaikkoja sekä elokuvateatteri Yelmo.

Kauppoja Las Arenasissa on mm:

Las Arenas -ostoskeskukseen pääsee helposti taksilla tai bussilla. Bussi nro 45 ja 47 Santa Catalinan puistosta ja Bussi nro 17 San Telmosta ja Mesa y Lopez -kadulta. Ilmainen pysäköinti 3 ensimmäistä tuntia.

 

El Muelle

Kauppakeskus El Muelle Las Palmas Gran Canaria

Kauppakeskus El Muelle sijaitsee risteilysataman vieressä. Monia liiketiloja on tyhjillään.

El Muelle -ostoskeskus sijaitsee Santa Catalinan linja-autoaseman ja risteilijäsataman vieressä. El Muelle on huomattavasti vaatimattomampi ja hiljaisempi kuin esim. Las Arenas. Varsinkin koronaviruksen aiheuttaman turistikadon takia tästä keskuksesta ovat lähes kaikki toisen kerroksen liikkeet lopettaneet. Ensimmäisestä kerroksesta vielä löytyy ostospaikkoja, jotka on mainittu alempana.
Osoite: Muelle de Santa Catalina s/n, Las Palmas
Avoinna: ma-su klo 10.00 – 22.00

Kauppoja El Muellessa on mm:

Ostoskeskuksessa on ruokapaikkoja, esim. 3. kerroksessa edullinen ja hyvä Rancho Arizona, Burger King, McDonalds, 100 Montaditos, ja kiinalainen buffet Wok. Kolmannessa kerroksessa on elokuvateatteri Cinesa. Lapsille on Hoplop-tyylinen leikkipaikka GymKana. Täällä on myös kaupungin paras, uusi kuntosali DreamFit!

Ilmainen pysäköinti ensimmäiset 3 tuntia.

La Ballena

La Ballena on tunnelmaltaan erilainen kuin muut Las Palmasin kauppakeskukset. Siellä on kuitenkin useita mielenkiintoisia liikkeitä, pieniä outlet-myymälöitä ja ruokapaikkoja, joita ei ole muissa ostoskeskuksissa. Ostoskeskus sijaitsee Avenida de Escaleritasin varrella.
Osoite: Carr. Gral. del Nte. 112, 35013 Las Palmas
Avoinna: ma-la klo 10.00-22.00

Kauppoja La Ballenassa on mm:

Kauppakeskuksessa on ilmaiset vessat.

La Ballenaan pääsee helposti taksilla tai bussilla. Bussi nro 21 Santa Catalinan puistosta ja Bussi nro 11 San Telmosta. Ilmainen pysäköinti.

Alisios

Alisios on hieman kaupungin ulkopuolelle Tamaraceiteen avattu uusi iso kauppakeskus. Liikkeitä ei ole ehkä niin paljon kuin voisi kuvitella, mutta ne ovat isoja ja niissä on suuri valikoima.
Osoite: C/ Hermanos Domínguez Santana S/N, GC-308 salida 9, 35018 Las Palmas de Gran Canaria
Avoinna: ma-la klo 10-22; su suljettu

Kauppoja Alisios-ostoskeskuksessa on mm:

Kauppakeskuksessa on ruokapaikkoja mm. 100 Montaditos, Vips, McDonalds. Myös Starbucks -kahvila löytyy Alisiosista.

Alisios-ostoskeskukseen pääsee Santa Catalinasta bussilla nro 44.
Kauppakeskuksessa on ilmainen pysäköinti.

 

Siete Palmas

Kauppakeskus Siete Palmas Las Palmas Gran Canaria

Siete Palmas on ihan perusostoskeskus keskustan ulkopuolella.

Siete Palmasin kaupunginosassa sijaitseva Siete Palmas -kauppakeskus on vaatimattomampi kuin Alisios- ja Las Arenas -kauppakeskukset. Ihan hyvä ostospaikka silti. Ja plussana se, että aivan Siete Palmas -ostoskeskuksen vieressä on toinen Las Palmasin El Corte Inglés -tavarataloista.
Osoite: Avenida Pintor Felo Monzón 44, Las Palmas
Avoinna: ma-la klo 10-22

Kauppoja Siete Palmasissa on mm:

Kauppakeskuksessa on ilmaiset vessat.

Siete Palmasiin pääsee bussilla nro 26, 44 ja 45 Santa Catalinan puistosta ja bussllai nro 91 San Telmosta.
Ilmainen pysäköinti.

El Mirador

Ostoskeskus Las Palmas: El Mirador

Bichai on edullinen muotiliike El Mirador -kauppakeskuksessa.

El Mirador on suuri ja moderni kauppakeskus etelään menevän moottoritien varrella, lentokentän ja Las Palmasin välissä. Kannattaa käydä! Täältä löytyy mm. Primark.
Osoite: Autovía GC-1, Km 5, 35220 Las Palmas de Gran Canaria (Las Palmasista etelään n. 5 km)
Avoinna: ma-la klo 10-22; su suljettu

Las Palmasista El Miradoriin pääsee busseilla nro 57, 58 ja 59 San Telmon linja-autoasemalta. Bussilla nro 59 pääsee kaikkein lähemmäksi. Matka maksaa n. 1,50 €.
Kauppakeskuksessa on ilmainen pysäköinti.

Kauppoja El Miradorissa on mm:

Outlet-ostoskeskus Las Terrazas

Las Terrazas on outlet-kauppakeskus. Merkkivaatteita voi löytää hyvällä alennuksella.

Las Terrazas on outlet-kauppakeskus. Merkkivaatteita voi löytää hyvällä alennuksella.

Las Terrazas on kauppakeskus, joka on täynnä outlet-myymälöitä. Ostoskeskuksesta voi löytää vaatteita, kenkiä, laukkuja, urheiluvarusteita jne. jopa -70%. Esim. Mango, Desigual, Nike, Calvin Klein, Pepe Jeans, Levi’s, Lacoste, El Corte Inglés jne. Ostoskeskuksessa on useita pikaruokaloita.

Las Terrazas -ostoskeskuksen verkkosivut:www.centrocomerciallasterrazas.es

Avoinna: ma-su klo 10.00-22.00

Las Terrazas sijaitsee noin 10 km päässä Las Palmasista melkein kauppakeskus Miradoria vastapäätä. Kauppakeskukseen pääsee Las Palmasista (San Telmo) kaukoliikenteen bussilla nro 75. Katso aikataulu.

Muut ostoskeskukset Gran Canarialla

El Tablero on pieni ostoskeskus moottoritien varrella Maspalomasin tienoilla.

El Tablero on pieni ostoskeskus moottoritien varrella Maspalomasin kohdilla.

Suurimmat ostoskeskukset sijaitsevat Las Palmasissa. Muita isompia kauppakeskuksia ovat siis El Mirador ja Las Terrazas aivan Las Palmasin läheisyydessä.

Etelään päin mentäessä Vecindariossa on moottoritien varrella Atlántico.
Saman moottoritien varrella Maspalomasin kohdalla on El Tablero. Ostoskeskus on melko pieni, mutta sieltä löytyy ruokakauppa HiperDino, vaate- ja kenkäkauppoja sekä jokunen sisustusliike.

Uusin tulokas on Mogan Mall Puerto Ricossa. Se on melko iso, ja sieltä löytyy paljon ketjuliikkeitä, mm. Mango, Zara ja Lefties. Myös urheiluvaateliikkeitä on useita. Keskuksessa on ruokapaikkoja. Ostoskeskus on rakennettu ihan Puerto Ricon vanhan ostoskeskuksen viereen. Vanha ostoskeskus on osittain remontissa.

Playa del Inglesin kauppakeskukset ovat erityylisiä kuin edellä mainitut. Esim. tunnetut ostoskeskukset, Kasbah ja Yumbo, ovat täynnä pieniä ei-ketjuliikkeitä, joissa myydään nahkalaukkuja, kenkiä, vaatteita, matkamuistoja ja vaikka mitä. Niissäkin tosin voi tehdä löytöjä.

Melonerasin pienehkö kauppakeskus on nimeltään Varadero. Siellä ja sitä vastapäätä olevassa rakennuksessa on eri tasoisia vaate- ja kenkäliikkeitä. Alueelta löytyy ainakin Guessin, Zaran ja Espritin liikkeet.