Ostoskeskukset

Las Palmasissa on useita isoja ostoskeskuksia. Suurimmat niistä ovat Las Arenas Las Canterasin rannan länsipäässä, Alisios Tamaraceitessa sekä El Mirador, joka on noin 5 km päässä kaupungista etelän suuntaan. Ostoskeskukset ovat moderneja ja niistä löytyy useita tunnettuja ketjuliikkeitä, joita ei Suomesta löydy.

Esim. Primark on erittäin edullinen liike, jota ei ainakaan toistaiseksi Suomesta löydy. Primarkin valikoimissa on trendikkäitä vaatteita, kenkiä, laukkuja ym. miehille, naisille ja lapsille. Primarkissa aika kuluu nopeasti, tunti vierähtää huomaamatta. Liike löytyy Las Arenasista ja El Miradorista.

La Ballenan kauppakeskuksessa kannattaa myös käydä. Se on hieman pienempi, mutta täältä voit tehdä edullisia löytöjä esim. outlet-liikkeistä.

Alla näet lisätietoja kauppakeskuksista. Niistä ostokset voi hankkia vaivatta saman katon alta.

Las Arenas Las Palmas Gran Canaria. Ostoskeskukset

Las Arenas

Las Arenas -ostoskeskus on kaupungin suurin ja monipuolisin. Kauppakeskus sijaitsee Las Canterasin rannan länsipäässä auditoriota vastapäätä.
Osoite: Ctra. del Rincon, Las Palmas de Gran Canaria
Avoinna: ma-la klo 10-22; su klo 10-21

Ostoskeskuksen kolmannessa kerroksessa on useita ruokapaikkoja sekä elokuvateatteri Yelmo.

Kauppoja Las Arenasissa on mm:

Las Arenas -ostoskeskukseen pääsee helposti taksilla tai bussilla. Bussi nro 45 ja 47 Santa Catalinan puistosta ja Bussi nro 17 San Telmosta ja Mesa y Lopez -kadulta. Ilmainen pysäköinti 3 ensimmäistä tuntia.

Ostoskeskukset Las Palmas Gran Canaria El Muelle

El Muelle

El Muelle -ostoskeskus sijaitsee Santa Catalinan linja-autoaseman ja risteilijäsataman vieressä. El Muelle on huomattavasti vaatimattomampi ja hiljaisempi kuin esim. Las Arenas. Toki täälläkin ostospaikkoja löytyy!
Osoite: Muelle de Santa Catalina s/n, Las Palmas
Avoinna: ma-su klo 10.00 – 22.00

Kauppoja El Muellessa on mm:

Ostoskeskuksessa on ruokapaikkoja, esim. Burger King, McDonalds, 100 Montaditos, Vips, Wok. Kolmannessa kerroksessa on elokuvateatteri Cinesa. Lapsille on Hoplop-tyylinen leikkipaikka GymKana.

Ilmainen pysäköinti ensimmäiset 3 tuntia.

La Ballena

La Ballena on tunnelmaltaan erilainen kuin muut Las Palmasin kauppakeskukset. Siellä on kuitenkin useita mielenkiintoisia liikkeitä, pieniä outlet-myymälöitä ja ruokapaikkoja, joita ei ole muissa ostoskeskuksissa. Ostoskeskus sijaitsee Avenida de Escaleritasin varrella.
Osoite: Carr. Gral. del Nte. 112, 35013 Las Palmas
Avoinna: ma-la klo 10.00-22.00

Kauppoja La Ballenassa on mm:

Kauppakeskuksessa on ilmaiset vessat.

La Ballenaan pääsee helposti taksilla tai bussilla. Bussi nro 21 Santa Catalinan puistosta ja Bussi nro 11 San Telmosta. Ilmainen pysäköinti.

Alisios

Alisios on hieman kaupungin ulkopuolelle Tamaraceiteen avattu uusi iso kauppakeskus. Liikkeitä ei ole ehkä niin paljon kuin voisi kuvitella, mutta ne ovat isoja ja niissä on suuri valikoima.
Osoite: C/ Hermanos Domínguez Santana S/N, GC-308 salida 9, 35018 Las Palmas de Gran Canaria
Avoinna: ma-la klo 10-22; su suljettu

Kauppoja Alisios-ostoskeskuksessa on mm:

Kauppakeskuksessa on ruokapaikkoja mm. 100 Montaditos, Vips, McDonalds. Myös Starbucks -kahvila löytyy Alisiosista.

Alisios-ostoskeskukseen pääsee Santa Catalinasta bussilla nro 44.
Kauppakeskuksessa on ilmainen pysäköinti.

Ostoskeskukset Las Palmas Gran Canaria: Siete Palmas

Siete Palmas

Siete Palmasin kaupunginosassa sijaitseva Siete Palmas -kauppakeskus on melko vaatimaton verrattuna esim. Alisios- ja Las Arenas -kauppakeskuksiin. Aivan Siete Palmas -ostoskeskuksen vieressä on kuitenkin toinen Las Palmasin El Corte Inglés -tavarataloista.
Osoite: Avenida Pintor Felo Monzón 44, Las Palmas
Avoinna: ma-la klo 10-22

Kauppoja Siete Palmasissa on mm:

Kauppakeskuksessa on ilmaiset vessat.

Siete Palmasiin pääsee bussilla nro 26, 44 ja 45 Santa Catalinan puistosta ja bussllai nro 91 San Telmosta.
Ilmainen pysäköinti.

El Mirador

Ostoskeskus Las Palmas: El Mirador

Bichai on edullinen muotiliike El Mirador -kauppakeskuksessa.

El Mirador on suuri ja moderni kauppakeskus etelään menevän moottoritien varrella, lentokentän ja Las Palmasin välissä. Kannattaa käydä! Täältä löytyy mm. Primark.
Osoite: Autovía GC-1, Km 5, 35220 Las Palmas de Gran Canaria (Las Palmasista etelään n. 5 km)
Avoinna: ma-la klo 10-22; su suljettu

Las Palmasista El Miradoriin pääsee busseilla nro 57, 58 ja 59 San Telmon linja-autoasemalta. Bussilla nro 59 pääsee kaikkein lähemmäksi. Matka maksaa n. 1,50 €.
Kauppakeskuksessa on ilmainen pysäköinti.

Kauppoja El Miradorissa on mm:

Muut ostoskeskukset Gran Canarialla

Suurimmat ostoskeskukset sijaitsevat Las Palmasissa. Muita isompia kauppakeskuksia on mm. outlet-kauppakeskus Las Terrazas aivan El Miradorin läheisyydessä.
Etelään päin mentäessä Vecindariossa on moottoritien varrella Atlántico.
Saman moottoritien varrella Maspalomasin kohdalla on El Tablero. Ostoskeskus on melko pieni, mutta sieltä löytyy ruokakauppa HiperDino, vaate- ja kenkäkauppoja sekä jokunen sisustusliike.