Ostoskadut

Ostoskadut Las Palmasissa sijoittuvat lähinnä Trianan alueelle, Plaza de Españan tuntumaan sekä Santa Catalinan puiston läheisyyteen. Toki muualtakin löytyy hyviä liikkeitä, mutta jos tulee vain päiväksi pariksi kaupunkiin, niin kannattaa suunnata johonkin näistä. Ostoskeskukset on listattu sivustollamme erikseen.
Las Canterasin rannalla on myös liikkeitä, joissa myydään kesävaatteita. Ehdoton käyntikohde rantapromenadilla on Las Canteras Lifestyle! (Lue lisää alempaa)

Calle Mayor de Triana ja sen sivukadut

Las Palmasin ostoskadut vetävät puoleensa shoppailijat ympäri saarta. Tunnetuin ostoskatu on Triana, tarkemmin sanottuna Calle Mayor de Triana ja sen sivukadut. Triana sijaitsee parin sadan metrin päässä San Telmon linja-autoasemalta.

Triana on viehättävä kävelykatu, jonka varrella on useita tunnettuja vaate- ja kenkäliikkeitä. Trianalta lähtee myös pieniä sivukatuja, joiden varrella on pikkuputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita.

Trianalta ja sen sivukaduilta löytyy sekä uniikkeja pikkuputiikkeja että tunnettuja vaate- ja kenkäliikkeitä. Lähes kaikki liikkeet ovat auki siestan ajan.

Triana ostoskatu Las Palmas de Gran Canaria

Ostoskatu Trianan varrella on useita tunnettuja muotiliikkeitä.

Tässä joitakin Trianalta löytyviä liikkeitä. Alueelta löytyy tietysti paljon muitakin liikkeitä!

Miten Trianalle pääsee?

Trianalle pääsee taksin lisäksi linja-autolla.
Trianalle pääsee esim. Las Palmasin sisäisillä busseilla numero 1, 2 ja 12 ja 17.

Avenida Mesa y López

El Corte Inglés Las Palmas

El Corte Inglés Las Palmas

Kadulta Avenida Mesa y López löytyy mm. tavaratalo El Corte Inglés. Tavaratalo on kahdessa osassa, kahdella puolen tietä. El Corte Inglés on paikallinen Stockmann, josta löytyy merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja, kelloja, koruja, lastentarvikkeita, urheiluvälineitä, kodintarvikkeita, elektroniikkaa jne. Pohjakerroksessa on erittäin monipuolinen ruokakauppa, josta löytyy hyvä valikoima esim. luomutuotteita, erityisruokavalion tuotteita, eksoottisempia herkkuja, viinejä jne.

El Corte Inglésin aukioloajat: ma-la klo 9.30-21.30

Avenida Mesa y Lopezilla on tasokkaita kenkäliikkeitä, vaateliikkeitä, esim. aikuiselle naiselle Punt Roma ja Corte Fiel sekä ketjuliikkeitä kuten Zara, Mango, EncuentroStradivarius ja Guess. Ja paljon muuta. (Primark ja H&M eivät löydy tältä kadulta. Ne molemmat löytyvät ostoskeskus Las Arenasista.) Ketjuliikkeet ovat auki myös siestan ajan.

Lähistöltä löytyy myös Body Shop ja Yves Rocher (Poiketen Suomen YR:sta täällä usein ihan kaikki tuotteet -50%.)

Shoppailua kannattaa jatkaa Avenida Mesa y Lópezia vielä Plaza Espanan toisellekin puolelle. Sieltä löytyy pieniä, edullisia vaate-, laukku- ja kenkäliikkeitä. Osa pienistä kaupoista menee siestan ajaksi, n. klo 13.00-16.30 kiinni.

Budjettishoppaajalle vinkiksi, että El Corte Inglésin toisella puolella, kadulla General Vives, on Desnudos-niminen liike, josta saa edullisesti kenkiä, vaatteita, alusvaatteita, sukkahousuja jne. Liikkeitä on kolme lähekkäin, ja niissä on jokaisessa eri tuotteita.

Avenida Mesa y Lópezille tai aivan sen lähelle pääsee mm. Las Palmasin sisäisillä busseilla nro 1, 2, 12, 17, 21, 22, 24, 25, 33, 45, 47.

Kauppahalli Mercado Central sijaitsee aivan Avenida Mesa y Lopezin tuntumassa.

Parque Santa Cantalinan alueen ostoskadut

Ostoskatu Las Palmas: La Dulce Cecilia, Calle Sagasta 27.

Calle Sagastan varrella on mm. pieniä vaateliikkeitä, joista voi tehdä löytöjä edulliseen hintaan. Kuvassa La Dulce Cecilia.

Santa Catalina -puiston lähistöllä on useita ostoskatuja, joiden liikkeistä voi tehdä edullisia löytöjä. Huom. monet alueen liikkeet ovat kiinni siestan ajan noin klo 13.30-16.30. Shoppailun lomassa voi käydä levähtämässä kahvilassa tai baarissa, joita alueelta löytyy paljon. Valinnan varaa on!

Calle Ripoche

Calle Ripoche on kävelykatu, joka lähtee Santa Catalina -puistosta kohti Las Canteras -rantaa. Ennen niin vilkkaalta ostoskadulta on valitettavasti suuri osa liikkeistä viime kuukausina (v. 2019) lopettanut toimintansa.

Edelleen Calle Ripochelta löytyy kuitenkin esim. hyvä kamerakauppa, Duke Fotografia, josta saa laadukkaita valokuvaustarvikkeita.

Ostosten lomassa voi poiketa esim. Granier-kahvilaan nauttimaan kahvista ja konditoriatuotteista. Alueelta löytyy myös monia baareja, joihin voi pistäytyä oluelle tai viinilasilliselle.

Calle Luis Morote

Calle Luis Moroten varrella on pieniä kauppoja, kahviloita ja baareja. Las Palmasin ostoskadut.

Calle Luis Moroten varrella on pieniä kauppoja, kahviloita ja baareja.

Calle Luis Morote lähtee Santa Catalina -puistosta kohti Las Canteras -rantaa saman suuntaisesti kuin Calle Ripoche. Kadun varrella on pieniä ja edullisia vaate- ja koruliikkeitä sekä elektroniikkaliikkeitä. Kadulta ei löydy tunnettuja ketjuliikkeitä.

Calle Sagasta

Pieniä ja edullisia vaate- ja rihkamakoruliikkeitä sekä elektroniikkaliikkeitä. La Dulce Cecilia -vaatekaupassa (Sagasta 27) on mielenkiintoista ja mukavaa italialaista muotia naisille. Kadulta ei löydy tunnettuja ketjuliikkeitä.

Calle Albareda

Pieniä ja edullisia vaate- ja rihkamakoruliikkeitä sekä elektroniikkaliikkeitä. Kadulta ei löydy tunnettuja ketjuliikkeitä.

Calle Naval

Calle Naval on hieman kauempana Santa Catalinan puistosta. Se sijaitsee La Isletan kaupunginosassa. Kadulla on kiinalaisten ylläpitämiä edullisia elektroniikka-, vaate-, kenkä- ja laukku- ja rihkamakoruliikkeitä. Täältä voit tehdä löytöjä edullisesti.

Paseo de Las Canteras

Las Canterasin promenadi ei varsinaisesti ole ostoskatu. Mutta täältäkin löytyy kivoja vaatekauppoja. Erityisen viehättävä putiikki on Las Canteras Lifestyle. Myymälässä on ihania boho chic -tyylisiä naisten vaatteita, asusteita, koruja sekä sisustustekstiilejä. Kesäisen tyylikkäät, ajattomat mekot, hameet ja paidat on saatavana monessa eri koossa ja eri väreissä. Näihin ei voi olla ihastumatta! Myymälän omistaja, sympaattinen Leila, toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan valikoimaan!  Myös muut myyjät ovat suomalaisia, joten palvelun saa myös suomenkielellä.

Myymälän Facebook: https://fi-fi.facebook.com/lascanteraslifestyle
Osoite: Paseo de Las Canteras 20 (aivan Hotel Reina Isabelin vieressä)

Las Canteras Lifestyle vaatekauppa

Las Canteras Lifestyle sijaitsee keskeisellä paikalla Hotel Reina Isabelin vieressä.

Mekko pieni- ja isokokoiselle Las Canteras Lifestyle

Ajattomat mekot, hatut, huivit ja kassit kesäiseen kaupunkiin ja rannalle.

Las Palmas vaatteita

Kaunista ja käytännöllistä.