Nähtävyydet

Millainen on Las Palmas kesällä?

Las Palmas ja Kanariansaaret ylipäänsä ovat perinteisesti talvilomakohde suomalaisille. Mutta millainen on Las Palmas kesällä? Kaupungin viehätys on varmasti siinä, että täällä voi yhdistää kaupunki- ja rantaloman. Lisäksi kaupungista on hyvät yhteydet joka puolelle saarta. Tässä 6 syytä miksi Las Palmas on erinomainen kesälomakohde:

Las Palmasin kesä on miellyttävän lämmin. Las Canteras.
1) Las Palmas kesällä on sopivan lämmin ja aurinkoinen

Sää kesällä (erityisesti heinä-lokakuu) on aurinkovarmaa aikaa. Las Palmasin sää voi olla talvikaudella hieman epävakainen. Kesällä lämpöä ja aurinkoa kuitenkin riittää. Lämpötila ei silti juuri koskaan nouse yli 30 asteen. Joten on miellyttävän lämmintä, mutta ei tukahduttavan kuumaa. Manner-Espanjassa on kesäisin usein niin kuuma, että espanjalaiset pakenevat kesän helteitä Kanariansaarille.

2) Rannat ovat parhaimmillaan 

Merivesi Las Palmasin rannoilla on kesäisin noin 22-23 asteista. Se on siis uitavan lämmintä, mutta virvoittaa helteisenäkin päivänä. Rannat ovat erittäin siistejä ja hyvin hoidettuja.

Las Palmas vanhakaupunki Plaza de Cairasco3) Kesällä kaupungissa on vähemmän turisteja

Varsinkaan suomalaisiin turisteihin tuskin törmäät touko-syyskuussa Las Palmasissa. Las Palmas on itse espanjalaisten kesäkohde. Espanjan lisäksi kadulla kuulee jonkin verran italiaa ja englantia. Koska turisteja on vähemmän, myös ravintoloissa, museoissa ja kaupoissa on väljempää. Tästä voit verrata hotellien hintoja: hotelscombined.fi

4) Paljon tapahtumia

Kaupungissa on paljon tapahtumia kesällä. Touko- ja lokakuun välisenä aikana järjestetään useita konsertteja, jazz- ja rock-tapahtumia sekä olutfestivaalit. (Kuvassa Jenny and The Mexicats  Parque Doramasin puistossa 15.6.2018)
Jenny and The Mexicats konsertti Las Palmasissa

Alennusmyynnit Las Palmas kesällä 2018

5) Alennusmyynnit!

Alennusmyynnit alkavat kesäkuun lopulla. Pääkaupungin isoissa ostoskeskuksissa ja ostoskaduilla voi tehdä edullisia vaate-, kenkä- ja laukkulöytöjä. Kaupoissa on huomattavasti vähemmän asiakkaita kuin tammikuun alennusmyynneissä. Joten asiointi on miellyttävämpää. Jotkin kaupat muuten alentavat kaikki tuotteet saman tien -50%!

6) Auton vuokraaminen on huokeampaa kesäkaudella

Auton saa viikoksi jopa reilusti alle 100 euron. (Vertaa tästä hintoja.) Ja bensahan on tunnetusti edullista Kanarialla, joten autoilu on hyvä vaihtoehto tutustua saareen. Ja koska koko saarella on vähemmän turisteja kesäaikaan, pääset tutustumaan saaren kiehtoviin kohteisiin rauhassa.

Kesällä auton vuokraaminen on edullisempaa Las Palmasissa. Tutustu kätevästi saareen autolla.

Gran Canarian upeaan vuoristoon pääsee tutustumaan helpoiten autolla.

Onko Las Palmasissa sitten jotain muutakin nähtävää kuin legendaarinen Las Canterasin ranta? Katso tästä mitä!
Lue tästä Gran Canarian nähtävyyksistä.

 

Teksti: Katja/laspalmas.fi
Kuvat: Katja/laspalmas.fi, Slavik Robtsenkov / slavik.fi

You Might Also Like