Liikuntamahdollisuudet

Liikunta loman aikana piristää kehoa ja mieltä. Ostoksilla, kaupungin kaduilla ja museoissa pyöriminen tietysti polttaa myös kaloreita, mutta jos haluaa intensiivisempää ja tehokkaampaa harjoittelua, niin siihen on Las Palmasissa hyvät mahdollisuudet.  Liikuntamahdollisuuksia on kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille.

Linkeistä pääset lukemaan tietoa eri lajeista ja harrastuspaikoista. Esim. sivulla mainitut kuntosalit, tenniskentät ja tanssikurssit ovat sellaisia, ettei jäsenmaksua tarvita, vaan harrastaa voi kertamaksulla.

Lenkkeily, kävely, juoksu 

Las Palmasin rantakadut täyttyvät aamuisin ja iltaisin reippailijoista, kävelijöistä ja juoksijoista.

Gran Canaria maraton on 21.1.2018 www.grancanariamaraton.com

Pyöräily 

Pyöräily lisää suosiotaan Las Palmasissa. Polkupyörän voi joko lainata tai vuokrata. Pyöräillä voi sekä kaupungissa että kaupungin ulkopuolella. Pyöräreiteistä on saatavilla pyöräilykarttoja.

Uinti

Uintia voi harrastaa meressä legendaarisella Las Canterasin rannalla tai muilla kaupungin rannoilla. Tai hotellin uima-altaassa. Jos hotellissa ei ole uima-allasta tai kaipaat mahdollisuutta kuntouintiin, se onnistuu Club Natación Las Palmas -maauimalassa tai Complejo Deportivo Las Rehoyas-uimahallissa.

Kuntosali

Kuntosali, johon ei tarvitse jäsenmaksua, on lomailijalle sopiva vaihtoehto. Tällaisia saleja löytyy Las Canterasin alueelta joitakin, ja linkistä klikkaamalla näet parin kuntosalin tiedot. 

Tennis

Tennis on suosittu laji koko Espanjassa. Lue linkistä missä voit käydä pelaamassa tennistä.

Squash 

Squash on melko tuntematon laji saarella. Las Palmasista löytyy kuitenkin yksi paikka, missä sitä voi pelata.

Golf

Golf-kenttiä on Gran Canarialla useita, niistä kaksi Las Palmasissa: Las Palmeras ja Real Club de Golf de Las Palmas.

Ratsastus

Ratsastustalli löytyy Real Club de Golf de Las Palmasin vierestä.

Sukellus ja snorklaus

Las Palmas on merenrantakaupunki, ja vesi kirkasta ja lämmintä. Voit käydä tutkimassa vedenalaista elämää snorklaten esim. Las Canterasin rannalla luonnon aallonmurtajien luona.

Sukelluskouluja on Las Palmasissa useita. 

Suppaus

Sup-laudan voi vuokrata Las Canterasin rannalta. Jos et ole koskaan kokeillut suppausta, tee se Las Palmasissa. Ihanaa!

Lainelautailu ja surffaus

Las Canteras on pikku-Hawaiji. Rannan länsiosa sopii loistavasti lainelautailuun ja surffaukseen. Rannalla on useita paikkoja, joista voi vuokrata laudan tai käydä kurssin.

Las Palmasissa ja koko saarella on myös paljon muitakin liikuntamahdollisuuksia. Esim. kiipeily ja patikointi. Sivujen päivittämisen myötä kerromme niistä lisää myöhemmin.