Lennot

Lennot Helsinki – Las Palmas voi tilata helposti netistä. Vuodesta 2018 alkaen Las Palmasiin pääsee Helsingistä Norwegianin suorilla lennoilla ympäri vuoden! Nyt siis kesälläkin pääsee mukavasti ilman välilaskuja Gran Canarialle. Suora lento Helsingistä Las Palmasiin kestää noin 6,5 tuntia.

Kesäkausi onkin erinomainen aika tulla Las Palmasiin. On lämmintä, muttei liian kuuma. Lue blogistamme minkälainen Gran Canaria on kesällä!

Edulliset lennot Las Palmasiin?

Talvikaudella yhdensuuntaisia lentoja sekä Las Palmasiin että takaisin Suomeen voi saada erittäin edullisesti, jopa alle 70 €. Kannattaa seurata netistä matkatoimistojen tarjouksia: DeturAurinkomatkat, TuiTjäreborg

Edullisia lentoja voi löytää myös mm. alla ja vieressä olevien Jet Radar -linkkien kautta. Hakukone etsii halvimmat lennot.

TILAA HALVAT LENNOT Las Palmas

Jet Radar -hakukone löytää edulliset lentoliput

Suorilla lennoilla Suomesta Gran Canarialle

Talvikaudella suorilla lennoilla Las Palmasiin pääsee useasta Suomen kaupungista. Mm. Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Vaasa, Oulu. Äkkilähdöillä voi saada hyvinkin edullisia lentoja ja valmismatkoja.

Myös kesäkaudella pääsee siis nykyisin Norwegianin suorilla lennoilla Las Palmasiin Helsingistä.

[ad id=”1031″]

Saarten väliset lennot

Kanarian saarten välillä lentää Binter Canarias ja Canaryfly sekä nyt myös AirEuropa. Varaukset voi tehdä helposti netin kautta. Canaryfly:lla on välillä supertarjouksia, ja saarten välisiä lentoja voi saada jopa alle 10 eurolla. Kanariansaarten asukkaat (residente Canario) saavat yleensä alennuksen saarten välisistä ja muualle Espanjaan suuntautuvista lentomatkoista.

Binter Canarias lentää Gran Canarialta myöskin muihin kohteisiin. Suorilla lennoilla pääsee mm. Azoreille, Madeiralle, Kap Verdelle ja lähimpiin Afrikan maihin, esim. Marokkoon, Senegaliin ja Gambiaan.

Binter Canarias on muuten useamman kerran rankattu Euroopan täsmällisimmäksi lentoyhtiöksi. Eli koneet eivät juurikaan myöhästele aikataulustaan.

Suuntaa antavia hintoja saarten välisistä yhdensuuntaisista lennoista

Kaikille saarille pääsee nykyään myös suorilla lennoilla Gran Canarialta.

Gran Canaria – Tenerife  n. 70 €/hlö
Gran Canaria – Fuerteventura n. 80 €/hlö
Gran Canaria – Lanzarote n. 90 €/hlö
Gran Canaria – La Palma 110 €/hlö
Gran Canaria – El Hierro n. 110 €/hlö
Gran Canaria – La Gomera n. 85 €/hlö

Gran Canarian lentokenttä ja bussiyhteydet

Gran Canarian eli Las Palmasin (LPA) lentokenttä on Kanariansaarten vilkkain lentoasema. Ja koko Espanjan kuudenneksi vilkkain. Lentoaseman kautta kulki 13 miljoonaa matkustajaa vuonna 2017. Lentokenttä sijaitsee noin 20 km päässä Las Palmasin keskustasta.

Las Palmasin kaupunkiin ja saaren muihin kohteisiin pääsee helposti ja edullisesti bussilla. Bussimatka Las Palmasiin kestää noin puoli tuntia, ja lippu maksaa noin 3 euroa. Taksilla pääsee hieman nopeammin, noin 20 minuutissa. Taksimatka maksaa noin 30 €.

Lue lisää bussiyhteyksistä lentokentältä eri puolille saarta.

Lennot Gran Canarialta. Shoppailu lentokentällä.

Gran Canarian lentokentältä löytyy mm. Victoria´s Secret myymälä.

Saarelta lähtiessä voi vielä ostaa lentokentältä urheiluvaatteita.