Kuntosali

Tässä muutama kuntosali (gimnasio) Las Canterasin alueella, joihin ei tarvita jäsenmaksua. Jet Canarias -kuntosalilla on myös ryhmäliikuntaa. Huom. tekstissä mainittuihin hintoihin ja aukioloaikoihin on saattanut tulla muutoksia, joten ne kannattaa tarkistaa kuntokeskusten omilta sivuilta.

Las Palmasin kaupungissa on paljon muitakin kuntosaleja. Osaan niistä vaaditaan jäsenmaksu, joten niitä ei ole mainittu tällä sivulla.
Esim. uusi ja hieno Go Fit – liikuntakeskus Las Canterasin rannan tuntumassa vaatii liittymisen jäseneksi. Kaikki on kuitenkin aina mahdollista, joten ainahan voi käydä kysymässä josko pääsisi kokeilemaan ilman jäsenmaksua.

KUNTOSALI VICO GYM

Osoite: Calle Padre Cueto 25, Las Palmas
Puhelin: + 34 928 22 67 16
Sähköposti: [email protected]
Facebook-sivu: https://www.facebook.com/vicogym/
Avoinna: ma-pe klo 7.00 – 23.00; la, su ja pyhäpäivät klo 10.00 – 18.00
Hinnat: 7 €/kerta; 20 €/viikko; 50 €/kk

Kuntosali sijaitsee lähellä Las Canterasin rantaa. Laitteet eivät ole kovin moderneja, mutta ihan toimivia. Paikka sopii kaiken tasoisille treenaajille. Henkilökunnalta saa tarvittaessa opastusta laitteiden käyttöön. Kuntosalilla ei ole yleensä ruuhkaa, joten laitteisiin ei tarvitse jonottaa. Salilla käy sekä miehiä että naisia.

Gimlasio Vico Las Palmas Gran Canaria
Gimnasio Vico Las Palmas Gran Canaria

JET CANARIAS – KUNTOSALI JA RYHMÄLIIKUNTA

Osoite: Calle Simancas, 43, 35010 Las Palmas (Guanarteme)
Puhelin: + 34 828 12 75 40
Verkkosivusto: www.jetcanarias.com
Facebook-sivu: https://es-la.facebook.com/jet.canarias
Avoinna: ma-pe klo 6:30 – 23:00; la, su ja pyhäpäivät klo 0:00-14:00 , 16:00-20:00
Hinnat: 5 €/päivä; 30 €/kk Hintaan sisältyy sekä kuntosali että ryhmäliikunta. Esim. päivälipulla voi käydä käydä päivän kaikilla tunneilla.

Kuntosali on melko suuri, ja laitteet ihan ok. Paikka sopii kaiken tasoisille treenaajille. Henkilökunnalta saa tarvittaessa opastusta laitteiden käyttöön. Kuntosalilla ei ole yleensä ruuhkaa, joten laitteisiin ei tarvitse jonottaa. Salilla käy sekä miehiä että naisia.

Ryhmäliikuntaa löytyy mm. pilates, salsa, bailoterapia (zumba-tyyppinen tunti), G.A.P.(= reidet, vatsa, pakara -tunti), spinning, cross-fit.