Kuntosali

Tässä muutama kuntosali (gimnasio) Las Canterasin läheisyydessä. GoFitissä, Dreamfitissä ja Jet Canarias -kuntosalilla on myös ryhmäliikuntaa. Huom. tekstissä mainittuihin hintoihin ja aukioloaikoihin on saattanut tulla muutoksia, joten ne kannattaa tarkistaa kuntokeskusten omilta sivuilta.

Las Palmasin kaupungissa on tietysti paljon muitakin kuntosaleja, vaikkei niitä tässä ole mainittukaan.

Gofit

GoFit on Las Canterasin rannalla sijaitseva, vuonna 2015 avattu kuntokeskus. Keskuksessa on myös uimahalli, pieni spa ja sauna. Kuntosalin puolella on paljon laitteita ja vapaita painoja. Ryhmäliikuntaa on lihaskuntotunteja, Zumba ja pilates. Keskuksessa on myös sauna

Iltaisin keskuksessa on joskus vähän ruuhkaa, mutta päivisin ja viikonloppuisin tilaa on runsaasti.

Jos ei halua ostaa jäsenyyttä, niin esim. loman ajaksi on mahdollista ostaa kahden viikon kortti, joka maksaa 50€. (Tarkistettu tieto 10/2022)

Ikäraja kuntosalin puolelle on 16 v. Uimahallin puolelle pääsee tiettyinä aikoina myös lapset.

Osoite: Secretario Padilla 88-90
go-fit.es

 

Dreamfit

Dreamfit on Las Palmasin uusin, kesällä 2019 avattu kuntosali. Se sijaitsee El Muelle -kauppakeskuksessa kahdessa kerroksessa. Kuntokeskus on hieno! Uima-allasta siellä ei ole, mutta kaikkea muuta kyllä. Isot ja avarat tilat kuntosaliharjoitteluun. Laitteet ovat moderneja. Vapaita painoja on riittävästi kovakuntoisellekin kaverille. Lämmittelylaitteita on kahdessa kerroksessa. Ryhmäliikuntaa on mm. Body Pump, Zumba, Pilates, Body Combat ja latinorytmit. Virtuaalitunteja on: mm. Spinn, Indoorwalk, Sh`Bam, Skillrow jne.

Iltaisin keskuksessa on joskus vähän ruuhkaa, mutta päivisin ja viikonloppuisin tilaa on runsaasti.

Keskuksessa on sauna.

Jäsenyys (matrícula) maksaa 50 €. Sen jälkeen perushinta on noin 30 € / kk. Siihen sisältyy kaikki, eli myös ryhmäliikuntatunnit. Keskuksella on usein kampanjoita, että matrícula on maksuton. Joten kannattaa seurailla keskuksen ilmoittelua instagramissa tai facebookissa.

Verkkosivusto: https://www.dreamfit.es/centros/las-palmas

Kuntosali Vico Gym

Gimlasio Vico Las Palmas Gran Canaria

Gimlasio Vico Las Palmas Gran Canaria

Osoite: Calle Padre Cueto 25, Las Palmas
Puhelin: + 34 928 22 67 16
Sähköposti: vicogym@yahoo.com
Facebook-sivu: https://www.facebook.com/vicogym/
Avoinna: ma-pe klo 7.00 – 23.00; la, su ja pyhäpäivät klo 10.00 – 18.00
Hinnat: 7 €/kerta; 20 €/viikko; 50 €/kk

Kuntosali sijaitsee lähellä Las Canterasin rantaa. Laitteet eivät ole kovin moderneja, mutta ihan toimivia. Paikka sopii kaiken tasoisille treenaajille. Henkilökunnalta saa tarvittaessa opastusta laitteiden käyttöön. Kuntosalilla ei ole yleensä ruuhkaa, joten laitteisiin ei tarvitse jonottaa. Salilla käy sekä miehiä että naisia.

Kuntosali

Jet Canarias – kuntosali ja ryhmäliikunta

Osoite: Calle Simancas, 43, 35010 Las Palmas (Guanarteme)
Puhelin: + 34 828 12 75 40
Verkkosivusto: www.jetcanarias.com
Facebook-sivu: https://es-la.facebook.com/jet.canarias
Avoinna: ma-pe klo 6:30 – 23:00; la, su ja pyhäpäivät klo 0:00-14:00 , 16:00-20:00
Hinnat: 5 €/päivä; 30 €/kk Hintaan sisältyy sekä kuntosali että ryhmäliikunta. Esim. päivälipulla voi käydä käydä päivän kaikilla tunneilla. (Tiedot v. 2016)

Kuntosali on melko suuri, ja laitteet ihan ok. Paikka sopii kaiken tasoisille treenaajille. Henkilökunnalta saa tarvittaessa opastusta laitteiden käyttöön. Kuntosalilla ei ole yleensä ruuhkaa, joten laitteisiin ei tarvitse jonottaa. Salilla käy sekä miehiä että naisia.

Ryhmäliikuntaa löytyy mm. pilates, salsa, bailoterapia (zumba-tyyppinen tunti), G.A.P.(= reidet, vatsa, pakara -tunti), spinning, cross-fit.

Ilmainen kuntosali ulkosalla

Maksullisten kuntosalien lisäksi esim. Parque Romano -puistossa on melko uudet, säädettävät kuntosalilaitteet. Ne ovat ulkoilmassa katoksen alla, ja luonnollisesti käyttö on ilmaista. Nämä laitteet ovat todella hienot verrattuna muihin kävelyteiden varsilla sijaitseviin kuntoilulaitteisiin.

Mitä muuta voi Las Palmasissa tehdä kuin kuntoilla? Katso tästä mitä nähtävyyksiä kaupungissa on.

Fitness-kuvat ja muut liikuntakuvat – Valokuvaaja Gran Canaria