Kauppahallit

Makumatkailijan kohteena ovat kauppahallit

Las Palmasissa on kolme isoa kauppahallia. Niistä voi ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, lihaa, kalaa sekä muita paikallisia herkkuja. Ulkona olevia toreja, kuten Helsingin Kauppatori, ei Las Palmasissa ole.

Mercado Central

Paikallisten suosima kauppahalli Mercado Central on lähellä Mesa y Lopez -katua. Tämän kauppahallin ensimmäisestä kerroksesta saa ostaa myös aivan ihanaa kahvia.

Osoite: Calle Galicia 24
Avoinna: Ma-la klo 7.00-14.00

Kauppahalli Mercado Central Las Palmas Gran Canaria
Kauppahalli Mercado Central Las Palmas Gran Canaria

Mercado de Vegueta

Lähellä vanhaa kaupunkia on Las Palmasin vanhin kauppahalli, Mercado de Vegueta. Se on perustettu vuonna 1787.

Osoite: Calle Mendizabal 1
Kotisivut: www.mercadovegueta.com

Mercado del Puerto

Mercado del Puerto on Las Canterasin rannan läheisyydessä. Kauppahalli on pienempi ja hyvin erityyppinen kuin edellä mainitut. Ehkä mielenkiintoisinta tässä kauppahallissa on pienet tapas-baarit. Baareissa on tarjolla erilaisia pikkuherkkuja, jotka voi nauttia vaikka viinin tai oluen kera. Mm. ilmakuivattua kinkkua, pieniä täytettyjä leipiä, pizzapaloja, skandinaavisia erikoisuuksia jne. Varsinkin perjantai- ja lauantai-iltaisin Mercado del Puerto täyttyy niin paikallisista kuin turisteistakin. Kannattaa käydä, sillä tällaista tunnelmaa ei löydy muualta kaupungista! Kauppahallin ulkopuolella on myös baareja, jotka viikonloppuiltaisin ovat täynnä elämää.

Osoite: Calle Albareda 76

Avoinna: Ma-la 7.00-14.30

.