Kalaravintola Las Palmas

Erittäin hyvä kalaravintola Las Palmasissa on 410 Fish & Drinks. Tunnelmallinen kala- ja äyriäisravintola sijaitsee Calle Cano 41:ssä Trianan kävelykadun alueella.

Aina tuoretta kalaa ja muita meren antimia

Hyvä kalaravintola Las Palmas, 410 Food & Drinks

Keittiömestari valmistaa herkulliset annokset vastapyydetystä kalasta.

Tämä ravintola on sellainen, jossa ei ole tarjolla pakastettuja mereneläviä, kuten monessa muussa paikassa. Kaikki valmistetaan aina tuoreista meren antimista. Tarjolla on lähivesiltä pyydettyä kalaa, kuten meriahventa. Samoin äyriäiset ja simpukat tulevat suoraan kalastajilta, ja talon keittiömestari valmistaa ne suussa sulaviksi herkuiksi. Täältä saa myös erinomaista paellaa, jossa äyriäiset ja simpukat ovat siis varmasti tuoreita.

Pasta, salaatit, liharuuat ja muut ruoka-annokset

Kala-, äyriäis- ja simpukkalautasten lisäksi tarjolla on liharuokia ja erilaisia salaatteja. Ja tietysti kanarialaiseen tapaan ryppyperunoita (papas arrugadas) mojo-kastikkeella sekä juustoja.

410 Fish & Drinks -ravintola on tunnettu myös erityisen maukkaista ja huolella valmistetuista pasta-annoksista. Esim. tortelloni lihatäytteellä pistaasikermakastikkeessa on oikein maistuvaa.

Kalaravintola, joka sopii vaativammallekin herkkusuulle

Herkullisesti valmistettuja tuoreita äyriäisiä saa 410 Fish & Drinks -ravintolasta Las Palmasissa

Mehevä annos katkarapuja ja kesäkurpitsaa

Restaurante 410 Fish & Drinks on saanut hyvät arvostelut myös vähän vaativammiltakin kulinaristeilta. Keittiömestarin respetit ovat tarkkaan harkittuja, ja raaka-aineet laadukkaita.

Ruoka-allergioihin suhtaudutaan tässä paikassa vakavasti. Jos et voi jotain ruoka-ainetta syödä, kerro se henkilökunnalle, niin he varmistavat, ettei sinun annokseesi vahingossa sitä laiteta.

Erinomainen paikka viettää iltaa tai poiketa lounaalle

Hyvä kalaravintola, jossa saa lisäksi maistuvaa pastaa ja kasvisruokia.

Maistuva illallinen viihtyisässä ympäristössä

Maittavan ruuan lisäksi 410 Fish & Drinks on ilmapiiriltään harvinaisen viihtyisä. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja lämminhenkistä. Sisustus on myös onnistuttu tekemään kodikkaaksi. Ravintolalla on terassi, jossa lämpimällä säällä viihtyy pidempäänkin.

Nimensä mukaisesti ravintolassa on myös juomia. Kalan kanssa maistuu tietysti hyvin valkoviini, ja täältä saa mm. ensiluokkaista valkoviinä Lanzarotelta, mitä ei ihan joka ravintolassa ole tarjolla.

Juomavalikoima on muutenkin runsas, joten toki voit tulla tänne pelkästään vaikka mojitolle.

Hintataso

Ravintolan hinnat eivät ole kaupungin halvimpia, mutta eivät myöskään kalleimpia.

Idyllinen sijainti

Ravintola 410 Fish and Drinks, Las Palmas, tarjoaa herkullisia jälkiruokia.

Jälkiruoka kruunaa erinomaisen aterian.

Jo sijaintinsa puolesta Restaurante 410 Fish & Drinks on fantastinen. Tällä Trianan sivukadulla sijaitsee useita pieniä ravintoloita, ja kadun tunnelma on lämmin ja idyllinen.

Osoite: Calle Cano 41, 35002 Las Palmas (Noin 400 m San Telmon linja-autoasemalta.)

Avoinna: ks. linkki Google Maps -sivulle

Ravintolan Facebook-sivu: https://www.facebook.com/busca410/