Intialainen ravintola Las Palmas

Intialainen ravintola Best of India Las Palmasissa on oikea paikka, mikäli haluat syödä erittäin maukasta itämaista ruokaa! Sympaattinen omistajapariskunta Bikram ja Dhanju varmistavat, että intialaiset ja nepalilaiset annokset ovat aina ensiluokkaisia.

Ravintola on ehkä sisustukseltaan vaatimaton, mutta itse ruoka on sitäkin parempaa! Asiakkaat tulevat yhä uudestaan ja uudestaan nauttimaan Best on Indian herkuista.

Toiminta on jatkunut myös koronakriisin jälkeen. Eli on auki nytkin, kesällä 2020. Onneksi!

Eksoottiset ja suussa sulavat herkut

Hyvä intialainen ravintola Best of India, Calle José Franchy Roca, 13, 35007 Las Palmas. Alkupalat kasvispihvi ja kanasamosa.

Maukkaat alkupalat kasvishara-bhara-kebab (juusto-pinaatti-peruna-hernepihvi) ja kanasamosa.

Ruokalistalta löytyy sekä tulisia että mietoja vaihtoehtoja. Valittavana on mm. kanaa, lammasta, kalaa, äyriäisiä ja kasvisruokia. Aidossa tandooriuunissa valmistetut ruuat kutkuttavat makuhermoja!

Alkupalaksi sopii salaatin lisäksi esim. samosat, pakorat, juustovartaat, kasvispihvit tai valkosipulikatkaravut. Samosa on kasviksilla tai kanalla täytetty leivonnainen. Pakoda (tai pakora) on kikhernejauhoissa leivitetty ja esim. kanasta valmistettu paistos. 

Pääruokana on mm. lammasta, kanaa, kalaa ja äyriäisiä erilaisissa kastikkeissa ja padoissa mm. curry, korma, bhuna, aloo, rogan josh, kadai ja tikka masala. Best of Indian lammas on erittäin mureaa ja miellyttävän makuista!

Maukasta intialaista ruokaa Las Palmasissa saa Best of Indiasta. Murea lampaanliha.

Superhyvät ja mureat lammas- ja kana-annokset.

Kasvisruokia ovat erilaiset papu-, peruna-, sieni- ja soijapadat inkiväärillä, currylla ja muilla intialaisilla mausteilla höystettynä.

Biryani on riisiruoka, joka koostuu basmatiriisistä ja esim. kasviksista, tandoorikanasta, lampaasta tai äyriäisistä.

Naan on tandooriuunissa paistettu jogurttipohjainen vehnäleipä. Sitä saa sellaisenaan, valkosipulisena tai esim. juustotäytteellä. 

Juomavalikoimassa on mm. vesi, virvoitusjuomat, mangolassi, olut (myös intialainen olut), siideri ja puna- ja valkoviinit.

Ravintolassa on ruokalista nyt myös suomeksi.

Osa asiakkaista haluaa jokaiselle seurueen jäsenelle oman aterian. Mutta monet tilaavat usean ruokalajin, ja jakavat sen niin, että kaikki pääsevät maistamaan kaikkea.

Hintataso

Hinta-laatusuhde on erinomainen! Pääruoka-annosten hinta on noin 7,50 – 12 €. Ehdottomasti hintansa väärti.

Aito intialainen ravintola Las Palmas – sijainti

Best of India, Las Palmas. Todella hyvä intialainen ravintola Las Palmasissa.Best of India -ravintola sijaitsee Las Canterasin alueella Calle José Franchy Rocan ja Calle Tomás Millerin kulmassa. Santa Catalinan puistosta ravintolaan on noin 250 metriä. San Telmon suunnasta ravintolaan pääsee busseilla nro 1 ja 2.

Osoite: Calle José Franchy Roca 13, Las Palmas

Lue TripAdvisorista mitä mieltä muut ovat Best of Indiasta.