Hotelli

Hotelli Las Palmasissa ja muualla Gran Canarialla on helppo varata tästä HotelsCombined.fi palvelusta. Palvelu tarjoaa kattavan valikoiman majoitusta edulliseen hintaan. Palveluun on koottu mm. booking.com, ebookers.fi, hotels.com palveluiden tarjoukset.

Hotelli, huoneistohotelli vai hostelli

AC hotelli Las Palmas de Gran Canaria

AC Hotel Gran Canaria on yksi Las Palmasin kuuluisimmista rakennuksista.

Las Palmasissa hotellitarjonta on runsasta. On hyvätasoisia hotelleja, apartamentoksia (huoneistohotelleja) ja hostelleja. Myös airbnb ja wimdu tarjoavat majoitusta yksityisten omistamissa huoneistoissa.

Edullisinta majoitus on hostellissa, joissa majoitus voi olla jaetussa huoneessa. Joissakin on erikseen huoneet kerrossänkyineen miehille ja naisille. Vessat ja suihkutilat ovat usein käytävällä yhteiskäytössä. Hostellit ovat Las Palmasissa kuitenkin yleisesti ottaen siistejä ja turvallisia majoitusvaihtoehtoja.

Las Canterasin alue

Hotellit sijaitsevat pääasiassa Las Canterasin rannan läheisyydessä. Hyvätasoisia ja laadukkaita hotelleja Las Canterasin alueella ovat mm. Hotel Reina Isabel, Hotel Cristina, NH Imperial Playa ja AC Hotel Gran Canaria. AC Hotel on Las Palmasin maamerkki, pyöreä korkea rakennus Parque Santa Catalinan kupeessa.

Hieman vaatimattomampia mutta siistejä huoneistohotelleja Las Canterasin rannan läheisyydessä ovat mm. Brisamar ja Faycan. Näissä on siis keittomahdollisuus, joten loman aikana voi vaikka itse valmistaa ruuat. Vastaavia hotelleja on tietysti paljon muitakin, mutta ainakin nämä kaksi ovat hyväksi havaittuja vaihtoehtoja.

Vanhankaupungin alue

Mikäli rannan läheisyys ei ole niin tärkeää, niin Veguetan alueelta vanhastakaupungista löytyy pieniä idyllisiä hotelleja. Yksi uusi, mielenkiintoinen pieni hotelli on Hotel Veintiuno. Se sijaitsee aivan Santa Anan aukion läheisyydessä. Katolta löytyy baari ja uima-allas, mitä ei monessakaan vanhankaupungin hotellissa ole.

Vanhassakaupungissa ja sen läheisyydessä on ravintoloita, kahviloita ja kaupungin kulttuuritarjontaa, mm. museoita ja teatterit Perez Galdos ja Guiniguada. Alueella on huomattavasti vähemmän turisteja ja liikennettä kuin Las Canterasilla. Vanhastakaupungista on kuitenkin hyvät kulkuyhteydet Las Canterasin, Alcravanerasin ja La Lajan rantaan (bussilla nro 12 pääsee kaikkiin näistä).

Kanariansaarten vanhin hotelli

Las Palmasin ja koko Kanariansaarten vanhin hotelli on viiden tähden Hotel Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel. Hotelli sijaitsee Parque Doramasin puistomaisessa ympäristössä n. 2 km Las Canterasin rannasta San Telmon suuntaan. Hotelli on rakennettu vuonna 1890. (Restauroitu v. 2019) Mikäli et majoitu tässä hotellissa, niin hotelli on kuitenkin nähtävyys. Joten kannattaa käydä ainakin ihailemassa arkkitehtuuria ja kanarialaisia parvekkeita.

Yllä mainitusta HotelsCombined.fi palvelusta löytää varmasti juuri itsellesi ja kukkarollesi sopivan vaihtoehdon.

Perhehotelli Las Palmasissa

Mikä olisi lapsiystävällinen hotelli Las Palmasissa?

Las Canteras on lapsiystävällinen ranta.

Varsinaiset perhehotellit sijaitsevat pääasiassa Gran Canarian eteläosassa. Tällaisia perhekohteita, joissa on lastenaltaat ja kaikenlaista lapsille suunnattua toimintaa, ovat erityisesti Bahia Feliz, Playa del Ingles, Maspalomas ja Puerto Rico. Toki Las Palmaskin sopii lapsiperheille. Kaupunki on turvallinen ja Las Canterasin ranta lapsiystävällinen. Hotelleissa ei kuitenkaan usein ole uima-allasta. Ja jos on, niin ei ainakaan lastenallasta. Muuten varmasti monikin hotelli sopii lapsiperheille. Tällaisia ovat mm. Hotel Reina Isabel, Hotel Cristina, Hotel Imperial Playa ja Cantur City Hotel (tässä myös lastenallas!). Sekä ainakin Brisamarissa ovat lapsiperheet viihtyneet.