Gluteeniton kahvila – löytyy niitäkin Las Palmasista

Las Palmasissa on paljon kahviloita, ja onneksi joistakin löytyy myös gluteenittomia leipomotuotteita. Tässä muutama gluteeniton kahvila / tavallinen kahvila, jossa on otettu huomioon keliakia ja muita ruoka-aineallergioita.

Gluteeniton kahvila Coffee-Family Sin Gluten

Osoite: Calle Tomas Miller 32, Las Palmas

Puh. +34 657 056 965 / +34 628 271 384

Facebook-sivu: https://fi-fi.facebook.com/Coffee-Family-Sin-Glutencafeteria-Y-Tienda-104760923221262/

Avoinna: Ma-pe klo 9.00-14.30 ja 16.30-21.00; su klo 9.30-14.30

Coffee-Family Sin Gluten -kahvilassa myydään mm. gluteenitonta leipää ja patonkia, pullaa, croissantteja, täytekakkuja jne. Tuotteet on pakastettu, mutta valittu tuote sulatetaan, kun asiakas nauttii tuotteen kahvilassa.

Esimerkiksi patongin voi tilata haluamallaan täytteellä, vaikka serrano-kinkulla tai kasvistäytteellä. Täytetty patonki maksaa täytteestä riippuen n. 2 – 3 €.

Yksi gluteeniton erikoisuus, jota ei Suomesta saa, on churro. Churro on Espanjassa hyvin suosittu uppopaistettu leivonnainen. Niitä (siis yleensä churroja syödään kerralla useampi kappale) nautitaan usein aamiaiseksi paksun kaakaon kanssa. Espanjassa annos tunnetaan nimellä churros con chocolate. Tällaisen tyypillisen espanjalaisen herkkuannoksen saa siis myös gluteenittomana!

Coffee-Family Sin Gluten -kahvilasta saa konditoriatuotteiden lisäksi gluteenitonta olutta. Myös tavallisia, gluteenia sisältäviä tuotteita on valikoimassa.

Hinnastoa ei ole saatavilla netissä eikä painetussa versiossa. Kahvi maksaa noin 1 €; gluteeniton pulla tai croissant noin 1,50 €; täytetty patonki n. 3 €, kokonainen gluteeniton täytekakku n. 23 €.

Gluteenittomat tuotteet valmistetaan MR DEL RIO -leipomossa Manner-Espanjassa. MR DEL RIO:n tuotteisiin voi tutustua yrityksen verkkosivustolla  www.mrdelrio.com

D´Vainilla – viihtyisä kahvila, jossa myös gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita

Osoite: Juan Manuel Durán Gonzalez 49, 35010, Las Palmas

Puh. +34 928 058 033

Verkkosivusto: www.dvainilla.es

Avoinna: Ma-pe klo 8:00-21:00; la ja su klo 9:00-22:00

D´Vainilla on uudehko kahvila tavaratalo El Corte Inglésin lähistöllä. Romanttinen sisustus ja siisti yleisvaikutelma tekee kahvilasta erityisen viihtyisän.  Kahvilassa on hyvä valikoima erilaisia konditoriatuotteita. Kakut, täytekakut, piirakat, pullat, keksit, macarronsit – kaikki ovat itse tehtyjä, ilman säilöntäaineita.

Saatavilla on myös gluteenittomia täytekakkuja, piirakoita, kuppikakkuja, keksejä sekä esim. pirtelöitä. Myös voileipiä on mahdollista saada gluteenittomana ja laktoosittomana.