EDAQUA

Edaqua on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu juomavesi. Se on hiilihapoton, puhdas, luontainen mineraalivesi. Erittäin alhaisen mineraalipitoisuuden ansiosta se ylläpitää kehon terveyttä ja puhdistaa luonnollisesti elimistöä myrkyistä.

Edaqua on luonnon oma tuote Talarrubiasin alueelta Manner-Espanjasta. Edaqua-kivennäisvesi syntyy, kun sade ja lumi imeytyvät maaperään. Veteen suodattuu luonnon omia mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä elimistön hyvinvoinnille.

Miksi juuri Edaqua on niin hyvä vaihtoehto juomavedeksi?

Koska Gran Canarialla hanavesi ei ole tarkoitettu juomavedeksi, on vesi ostettava pullotettuna. Edaqua on pullotettu, hiilihapoton luonnollinen kivennäisvesi. Sillä on luonnollisesti terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Edaquan mineralisaatio on erittäin alhainen, 22 mg/l. Matalan mineralisaation vesi auttaa poistamaan toksiineja elimistöstä, ja edistää munuaisten toimintaa. Tällaista vettä suositellaan kaikille ihmisille. Erityisen suositeltavaa se on mm. äidinmaidonkorvikkeen valmistukseen, vähän natriumia sisältävään ruokavalioon, urheilijoille, imettäville äideille, vauvoille jne.

Edaquan natriumpitoisuus on hyvin alhainen, 2,4 mg/l. Siksi Edaqua sopii kaikille, ja erityisesti niille, joilla on korkea verenpaine, sydämen vajaatoimintaa tai munuaissairauksia.

Mineraalinen määrä (mg/l)
Mineraalipitoisuus 180°C 22
Bikarbonaatit <1.2
Sulfaatit <1,0
Kloridi 4.3
Kalsium 0,81
Magnesium 0,47
Natrium 2.4
Piidioksidi 8.4

(Laboratorio Dr. Oliver Rodés-2014?

Tee vertailu! Monissa pullotetuissa vesissä nämä arvot ovat moninkertaiset. Alhainen mineraalipitoisuus vedessä nesteyttää elimistöä tehokkaammin, puhdistaa elimistöä myrkyistä ja ehkäisee munuaiskivien syntymistä.

Edaquan laatua valvotaan tarkasti. Edaqua täyttää EU-direktiivin mukaiset luontaisen kivennäisveden laatuvaatimukset ja -suositukset.

Mitä Edaqua vesi maksaa?

Edaquan hinnat ovat varsin kohtuulliset.

0,33 l 12 pullon pakkaus 3,18 € (Yhden pullon hinnaksi tulee n. 0,27 €)
0,5 l 12 pullon pakkaus 3,80 € (Yhden pullon hinnaksi tulee n. 0,32 €)
1,5 l 6 pullon pakkaus 3,27 € (Yhden pullon hinnaksi tulee n. 0,55 €)
5 l 3 pullon pakkaus 5,41 € (Yhden pullon hinnaksi tulee n. 1,80 €)

Miten tilata ja ostaa Edaqua vettä?

Voit tilata Edaqua-tuotteita helposti Edaquan omalta nettisivustolta www.edaqua.com. Toimitus onnistuu minne tahansa Espanjan alueella.

Sivusto on pääasiassa espanjaksi, mutta esim. kauppa löytyy myös englanniksi.

Kun klikkaat kohdasta Shop (esp. Tienda), sivu pyytää ensimmäiseksi asuinpakkasi postinumeron.

Sen jälkeen pääset tekemään ostoksia. Muistathan, että jos ostoksesi on yli 35 €, ei toimituskuluja tule ollenkaan.

Ostosten teko vaatii sponsorinumeron. Voit käyttää laspalmas.fi -sivuston lukijana sponsorinumeroa 1207675 (Vjatseslav Robtsenkov).
Sponsorinumero ei vaikuta hintaan.

Maksun voi suorittaa luottokortilla tai PayPalilla.

Toimitus kestää 1-3 päivää.